Testimoni EasyMove Risto Hoikkaniemi

Kokemukseni EasyMove:n palvelusta fysiopalveluiden osalta ovat erittäin positiiviset. Olen harrastanut aktiivi kuntosaliurheilua noin 30-vuotta. 23-vuotta sitten loukkasin selkäni voimannostossa, jolloin oikealta puolelle alaselkään tuli vaurio, joka on vaikeuttanut liikkumista vuosivuodelta enemmän ja enemmän. Keväällä 2019 selkä oli siinä pisteessä, että jouduin pyörätuoliin ja tilanne näytti tosi pahalta. Olin kokeillut tuota aiemmin monenlaista hierontaa, fysioterapiaa ym. kaikkia laillisia keinoja, mitkä voisivat auttaa toipumista tuloksetta. Selkä meni aina vain hetkittäisen helpotuksen jälkeen huonompaan suuntaan.

EasyMove:n fysioterapeutin kanssa käytiin ensin kokonaistila lävitse, missä kartoitettiin kaikki ongelmat kropassa, johon olen myös saanut hyvää hoitoa.

Ensimmäinen asia jota ryhdyttiin tekemään, oli omaehtoiset korjaukset liikkeissä, joiden avulla selkä palautuu normaalimpaan suuntaan. Olin hieman skeptinen näille toimenpiteille, mutta onneksi olin väärässä. Liikkeiden ja käsittelyn avulla selkäni on 1,5kk hoidon jälkeen parempi, kuin sen on ollut 23-vuoteen. Pystyn olemaan jo hetkittäin ilman kivuitta ja olen pystynyt myös aloittamaan kuntosaliharjoittelun kevyesti myös muille kehon osille, mitä en ole voinut harjoitella kivun vuoksi vuosikausiin. Eli fysioterapeutin ohjeistuksella lopetin väärät liikkeet ja tilalle tuli korjaavat liikkeet, joilla selkään saatiin tasapainotettua hyvin seurauksin.

Mikäli teillä on ongelmia kehossa ja haluatte jatkaa aktiiviurheilua tai aloittaa sellaisen. Suosittelen lämpimästi EM- palveluita. Myös hintataso on edullinen, vaikka terveydellehän sellaista hintaa on vaikea määrittää.

Ystävällisin terveisin

Risto Hoikkaniemi
Huippu Group Oy